Culinair advies

Veganista adviseert restaurateurs en cateraars op het gebied van veganistisch koken door eerst te inventariseren waar eventuele knelpunten liggen. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan de keuken wordt gekeken naar de bestaande mogelijkheden, beschikbare werkruimte, het inkoopbeleid, de houdbaarheid, de prijs en de logistiek. De mogelijkheden en onmogelijkheden worden hier uiteraard in meegenomen, of het nu gaat om de lokale of de exotische keuken.

Na dit bezoek ontvangt u een vrijblijvend advies. Op basis daarvan kunt u zelf bepalen van welke diensten u gebruik zou willen maken. Van receptadvies tot een helder inzicht in de mogelijkheden die u zelf al voorhanden heeft. Op deze wijze kunt u een groeiende markt aanboren en uw reeds bestaande gasten verrassen met een vlees- en/of zuivelvrij culinair gerecht.
Daarnaast adviseert Veganista ook aan particulieren op het gebied van hapjes en/of maaltijden als u uw gasten eens wilt verrassen met een vegetarisch of veganistisch gerecht. Neemt u vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over de diverse mogelijkheden.

↓ Contact ↓