Visie

Het vegetarisme is het imago van de geitenwollensok allang ontgroeid. Vega is hot! Daarnaast neemt ook het aantal flexitariërs , mensen die bewust een paar keer per week geen vlees en vis eten, sterk toe. Waren vegetariërs en veganisten tot voor kort bijna verplicht thuis te eten, tegenwoordig spelen steeds meer restaurants en andere eetgelegenheden in op de vegatrend. Jammer genoeg is uit ervaring gebleken dat de gerechten in bijna alle horeca-ondernemingen bestaan uit iets met geitenkaas (met of zonder honing) en/of  met mozzarella en tomaat. Hetzelfde ‘recept’ als bij de buren dus.

Veganista wil daar graag verandering in brengen door u een helpende hand te bieden. Samen met u kunnen wij uw menukaart aanpassen of aanvullen met heerlijke, oogstrelende gerechten. Unieke, zelfontworpen gerechten die geen vlees of vis bevatten, maar zo smaakvol zijn dat ook de niet-vegetariër overstag zal gaan. Een aanwinst voor uw bedrijf en u speelt hiermee meteen in op een groeiende markt.

↓ Contact ↓